"DA PADNE I SITI NA MARAKANI!" Zvezdan Terzić o žrebu za Ligu šampiona

Novosti online

31. 08. 2023. u 19:43

CRVENA zvezda saznala je rivale za Ligu šampiona. Šampion Srbije odmeriće snage sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom. Očekivanja od mečeva sa ovim timovima izneo je generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

ДА ПАДНЕ И СИТИ НА МАРАКАНИ! Звездан Терзић о жребу за Лигу шампиона

Skrinšot / UEFA

On je izrazio veliko zadovoljstvo što se Zvezda našla u ovako odabranom društvu.

- Zadovoljstvo što je Crvena zvezda danas prisutna ovde i što vidimo velike klubove oko nas. To je rezultat dobrog rada oko nas. Nisi mogao da biraš, moglo je da bude i gore. Dobili smo najtežeg mogućeg rivala iz prvog šešira. Aktuelni šampion Evrope Mančester siti, to je najbolja ekipa koja se pojavila u poslednjih 10 godina. Što se tiče ostalih šešira, mogu da izrazim zadovoljstvo. Jang Bojs je ekipa sa kojom je u igri šest bodova. Lajpcig je ekipa koja nije atraktivna. ali je dobra. Ako želimo da budemo deo ovog društva, Crvena zvezda mora da bude spremna da pobedi sve, pa i Mančester siti na "Marakani". Mislim da imamo realne šanse da na proleće igramo Ligu šampiona ili Ligu Evrope - rekao je Terzić za "TV Arena sport".

Otkrio je potom i ko bi voleo da bude rival Zvezde na startu takmičenja.

- Najviše bih voleo da 19. septembra prva utakmica bude na "Marakani" protiv Jang Bojsa, da pobedimo, krenemo s tri boda, da podignemo samopouzdanje, da imamo dobru klimu.

Dotakao se i prelaznog roka, tačnije da li bi crveno-beli dres mogao da zaduži još neki igrač.

- Ja sam rekao, imamo dobar tim, oformljen, radili smo teško ova dva meseca, imamo poverenja u igrače, prelazni rok se zahuktava u poslednjim danima, satima, imamo želje, imamo razgovora sa mnogim igračima, svesni smo da bi trebalo da se pojačamo u tri linije, sa tri igrača, ali nećemo žuriti po svaku cenu, trošiti novac, uradićemo ono, ako dođe dobar igrač, dobar igrač koji pravi razliku u Ligi šampiona, ali on puno košta. Privodimo razgovore sa nekim igračima, videćemo, procenićemo, domaćinski ćemo se odnositi. Svašta je moguće u tri-četiri dana.

Naglasio je da niko ne može da ode iz kluba.

- Ne, niko ne može da ode iz Crvene zvezde.

Šampion Srbije zaradio je ozbiljan novac od plasmana u elitno takmičenje.

- Pa mi kad pričamo o dovođenju igrača ne da uzmemo bod više, već dugoročno gledamo, moramo biti šampioni, u avgustu imamo samo plej-of za Ligu šampiona, imamo šansu da opet igramo Ligu šampiona, startuje trogodišnji ciklus, sa uvećanim prihodima, sada dovođenje igrača, ugiravanje jeste investicija za narednu sezonu.

Nije želeo da otkrije imena potencijalnih pojačanja.

- Nikad ne govorim imena o igračima koje nismo potpisali.

Nema sumnje da je grupa veoma jaka, a ostaje da se vidi koliko crveno-beli mogu sa timovima koji dolaze iz najjačih liga sveta.

BONUS VIDEO: GOL ZA BUĐENjE NADE PRVAKA SRBIJE: Zvezdin gol Voždovcu posle tri primljena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!