DA LI ĆE LIVERPUL POPUSTITI? Al Itihad nudi ogroman novac za Salaha

Tanjug

29. 08. 2023. u 10:16

ČELNICI Al Itihada spremni su da ponude Liverpulu 150 miliona evra (162 miliona dolara) za egipatskog fudbalskog reprezentativca Mohameda Salaha, prenosi "CBS Sport".

ДА ЛИ ЋЕ ЛИВЕРПУЛ ПОПУСТИТИ? Ал Итихад нуди огроман новац за Салаха

FOTO: EPA

Egipćanin želi da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, a čelnici "crvenih" su više puta demantovali da planiraju da prodaju egipatskog napadača.

"CBS Sports" tvrdi da je rukovodstvo Al Itihada kao glavni cilj do kraja prelaznog roka, odnosno do 20. septembra postavilo angažovanje jednog od najboljih fudbalera planete.

Izvori bliski pregovorima navode da bi klub iz Džede isplatio Liverpulu zagarantovano obeštećenje od 108 miliona dolara, a da bi engleski klub mogao da dobije još 54 miliona dolara kroz bonuse.

Salah (31) je u redove engleskog velikana stigao 2017. godine iz Rome. On je za Liverpul odigrao 307 utakmica i postigao je 187 golova.

BONUS VIDEO: Duljaj nakon pobede Partizana: Znali smo da će biti teško

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!