HRVATSKI GLUMAC OGORČEN NA DOMAGOJA VIDU: "Koji se kreten veseli golu bivšem klubu"?!

Novosti online

20. 08. 2023. u 19:43

OČI cele evrope bile su uprte u dvomeč Dinamo - AEK, a nakon što je navijač grčkog tima izgubio život, poetska je pravda je stigla Hrvate i to od noge njihovog nekadašnjeg fudbalera - Domagoja Vide.

ХРВАТСКИ ГЛУМАЦ ОГОРЧЕН НА ДОМАГОЈА ВИДУ: Који се кретен весели голу бившем клубу?!

Tanjug/AP

Slavio je AEK 4:3. Slavili su Grci u Zagrebu 2:1, a u Atini su imali zaostatak 2:0, a potom postigli dva pogotka i tako prošli dalje. 

Gol odluke postigao je Hrvat Domagoj Vida, nekadašnji igrač zagrebačkih "modrih". 

Poznati glumac Rene Bitorajac, navijač Dinama bio je ogorčen nakon eliminacije. 

- Pišu portali o neviđenoj drami u Atini. Ja bih pisao o neviđenoj debilani. Sudija diže nadoknadu od 5 minuta i umesto da je rascepkaš sa dva prekida sa izmenama koje si već ionako trebao da napraviš jer je protivnik osvežio pola svoje ekipe, ti ništa. Primaš gol, ali ni tada ne menjaš, a ima još 3 minuta igre, napisao je Bitorajac, pa nastavio:

- Duboko sam uveren da bi i Čačić napravio izmenu, ma barem kao alibi ako krene loše zadnjih par minuta. Nisam se nikad igrao selektora, ali ovo je izdaja. Ovo je bilo više od utakmice nama što iskreno navijamo za Dinamo, a momci su već utakmicu dobili.

Potkačio je Domagoja Vidu. 

- I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad da gol svom bivšem klubu, to još nisam video?! Da sedim tu gde sedim na slici, došlo bi do tektonskih promena. Je*iga, ne sedim pa se i dalje mogu samo da se nerviram kao i svaki drugi navijač. To mi ne može niko zabraniti, završio je Bitorajac.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!