"DRAGI TATA..." Sin Siniše Mihajlovića postao trener!

Milica Ostojić - Specijalno za Novosti RIM

10. 08. 2023. u 20:39

„Gledaćeš me odozgo i davati snagu, gledaću na svaki način da te učinim ponosnim... Dragi tata, ti jesi i bićeš uvek moj ponos, moj izvor inspiracije“. Tim rečima 23-godišnji sin Siniše Mihajlovića, Miroslav, najavljuje početak sopstvene trenerske karijere nakon što je dobio prvu licencu za stratega, UEFA "C".

ДРАГИ ТАТА... Син Синише Михајловића постао тренер!

Foto: Instagram

Miroslav Mihajlović postaje fudblski strateg i sanja istovetnu karijeru na klupi kao što je bila njegovog oca koji nas je prerano napustio u decembru prošle godine.

Mihin sin je, inače, već postao član stručnog štaba omladinskog tima rimskog kluba Urbetevere.


Sada, sa C licencom UEFA, moći će da trenira bilo koju omladinsku kategoriju, sa izuzetkom "Primavere" kada je Italija u pitanju.

Željan da sledi očevu životnu stazu, na kojoj nema favorizovanja i nema prečice jer o svemu odlučuju rezultati, i sam je krenuo da se, školujući se korak po korak, penje stepenicama velikog fudbala.

Neće biti lako, naravno, jer prezime Mihajlović uvek izaziva mešavinu emocija i očekivanja od naslednika, ali Mirslav je želelo da uđe u avanturu poput oca, isto onu koju je Siniša imao u drugom delu svoje izuzetne karijere.

Bonus video: In memoriam - Siniša Mihajlović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)