HOĆE SAMO U BARSELONU: Još jedan fudbaler Sitija bi mogao da se preseli na "Kamp Nou"

Tanjug

07. 08. 2023. u 11:49

FUDBALER Mančester sitija i portugalski reprezentativac Bernardo Silva zatražio je transfer u Barselonu, prenosi danas "Mundo Deportivo".

ХОЋЕ САМО У БАРСЕЛОНУ: Још један фудбалер Ситија би могао да се пресели на Камп Ноу

Foto: AP

Krilni napadač "građan" je tokom razgovora sa menadžerom šampiona Premijer lige Pepom Gvardiolom rekao da više ne želi da igra za engleski klub i zatražio je dozvolu da nastavi karijeru u katalonskom klubu.

- Silva je prošle godine u finišu prelaznog roka ostao bez transfera u Barselonu. On je svestan da mu je ovo možda i poslednja prilika da ode u Barselonu i da ispuni dečački san. Portugalac smatra da je osvajanjem Lige šampiona prošle sezone završio svoj ciklus u Mančesteru i da je vreme da ode u svoj omiljeni klub, koji fascinira i igrača i njegovu suprugu. Gvardiola mu je prošle godine obećao da će da ga pusti ako Barselona pošalje razumnu ponudu - navodi se u tekstu "Mundo Deportiva".

Silva (28) je u Mančester siti stigao 2017. godine iz Monaka za 50 miliona evra. On ima ugovor sa engleskim klubom do juna 2025. godine.

Portugalac je za engleski klub odigrao 307 utakmica, postigao je 55 golova i imao je 59 asistencija. Sa Mančester sitijem osvojio je 14 trofeja.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)