VOJVODINA OSTALA BEZ EVROPSKOG SNA: APOEL izbacio Novosađene na "Karađorđu" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2023. u 21:54

FUDBALERI Vojvodine poraženi si u revanšu na "Karađorđu" od APOEL-a sa 2:1, pa su već na prvom koraku okončali učešće u Evropi kada je sezona 2023/2024 u pitanju.

ВОЈВОДИНА ОСТАЛА БЕЗ ЕВРОПСКОГ СНА: АПОЕЛ избацио Новосађене на Карађорђу (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Došao je kiparski vicešampion sa golom prednosti (2:1) u Novi Sad i ispostavilo se da je taj rezultat bio dovoljan timu iz Nikozije da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nisu "lale" dobro počele meč. Gosti su ušli otresetije i nagrađeni su pogotkom Kingslija Sarfoa u 28. minutu. Tek tada je domaćin proigrao i krenuo je u talasima da preti Vidu Belecu.

Izjednačenje je stiglo u 37. minutu kada je Dejan Zukić završio sjajnu akciju u kojoj je učestvovao sa Nikolom Čumićem. Mogao je tim Radoslava Bataka do odlaska na odmor da dođe do vođstva, ali APOEL je uspeo da odoli.

Nije Vojvodina nastavila u drugom onako kako je završila prvo poluvreme. Izabranici Rikarda Sa Pinta su dobro stajali na terenu i po drugi put na utakmici su došli do prednosti. Jorgos Efrem je u 74. minutu bio precizan sa bele tačke nakon što je Traore igrao rukom u kaznenom prostoru.

Pokušao je Batak uvođenjem Andrije Radulovića i Mihaila Ivanovića da promeni stvari na terenu. Dobru priliku imao je Zukić, ali njegov udarac je zaustavio Slovenac na golu Kiprana. To je ujedno bilo sve od uzbuđenja na "Karađorđu".

APOEL će u narednoj rundi igrati protiv Dile Gori iz Gruzije koja je sa ukupnih 4:3 eliminisala Vorsklu.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini