PORAZ NA STARTU SEZONE: Apoel kaznio greške Vojvodine, sa prednošću ide u Novi Sad

Novosti online

27. 07. 2023. u 20:59

FUDBALERI Vojvodine poraženi su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija od Apoela sa 2:1 u Nikoziji.

ПОРАЗ НА СТАРТУ СЕЗОНЕ: Апоел казнио грешке Војводине, са предношћу иде у Нови Сад

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je bolje otvorio utakmicu, ali prvu veliku priliku propustio je Nikola Čumić, čiji udarac iz odlične pozicije je uspeo da zaustavi Vid Belec.

Od tog momenta izabranici Rikarda Sa Pinta su preuzeli kontrolu na terenu i uspeli su da dođu do prednosti u 32. minutu preko Giorgija Kvitilaje koji je ostao sam ispred gola Lazara Carevića i nije mu bilo teško da ga savlada.

Apoel je na početku drugog poluvremena krenuo po drugi gol, ali domaće navijače na "GSP" stadionu je utišao Dejan Zukić koji je sjajnu akciju gostiju krunisao pogotkom.

Ipak, samo devet minuta je na semaforu stajalo 1:1, pošto je Laša Dvali iskoristio loše postavljanje golmana Vojvodine prilikom kornera i ubacio je loptu u praznu mrežu.

Imala je Vojvodina nakon toga nekoliko dobrih situacija da dođe do izjednačenja. Udarac Andije Radulovića je izblokiran iz odlične pozicije.

Do kraja utakmice promene nije bilo, pa će Novosađani u revanšu za sedam dana na stadionu "Krađaorđe" pokušati da nadoknade minus iz Kipra i plasiraju se u treće kolo.

Ukoliko se tim Radoslava Bataka nađe u narednoj rundi igrao bi sa pobednikom dvomeča Vorskla - Dila Gori.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini