EKSTAZA ZBOG KAVANIJA: Više od 30 hiljada navijača argentinskog giganta pozdravilo Urugvajca

Novosti online

01. 08. 2023. u 16:59

VATREN doček za Edinsona Kavanija (36) na čuvenoj "Bombonjeri"! Iskusni urugvajcski centarfor, predstavljen je u noći između ponedeljka i utorka kao novi igrač Boke Juniors, a više od 30 hiljada navijača u ekstazi uzvikivalo je ime novog ljubimca strastvene publike.

ЕКСТАЗА ЗБОГ КАВАНИЈА: Више од 30 хиљада навијача аргентинског гиганта поздравило Уругвајца

FOTO: AP/Tanjug

Kavani je sa argentinskim velikanom potpisao ugovor do kraja 2024. godine i dogovorio godišnja primanja u visini od tri miliona evra.

- Ovo je velika emocija. Kada sam imao 12 godina, bio sam tamo gde ste vi sada. Osetio sam želju da budem ovde gde sam sada. Posle toliko godina u kojima mi je fudbal dao pomalo od svega, ovde sam i uživam sa svojom porodicom - rekao je Kavani na zvaničnom predstavljanju.

Sjajni centarfor je u nastupao za Danubio, Palermo, Napoli, Pari Sen Žermen i Mančester junajted a poslednji klub u Evropi bila mu je Valensija za koju je prošle sezone odigrao 28 utakmica i postigao sedam golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!