TRESE SE "BOMBONJERA": Boka Juniors dobija veliko pojačanje

Novosti online

29. 07. 2023. u 09:38

URUGVAJSKI fudbaler Edinson Kavani je uveliko veteran, ali kada god treba da pređe u neki klub to se prati sa velikom pažnjom, s obzirom na to o kakvom se napadaču radi. Sada je pronašao novi angažman.

ТРЕСЕ СЕ БОМБОЊЕРА: Бока Јуниорс добија велико појачање

FOTO: AP

Kako javlja poznati poznati italijanski novinar i ekspert za fudbalske transferi, popularni "El Matador" karijeru će nastaviti u Boki Juniors.

Iskusni 36-godišnjak na "Bombonjeru" stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Valensijom. On je sa argentinskim velikanom postigao usmeni dogovor da bude deo tog kluba do decembra 2024. godine.

Očekuje se da ugovor zvanično bude potpisan uskoro. Kavani je prošle sezone za "slepe miševe" odigrao 25 utakmica u La ligi i postigao je pet golova.

Osim Valensije u karijeri je igrao za Palermo, Napoli, PSŽ i Mančester junajted. Za reprezentaciju Urugvaja je odigrao 133 meča i 58 puta se upisao u strelce.

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave