ITALIJANI BAŠ DRAME, ALI... Utakmica Crvena zvezda - Fiorentina se igra!

Novosti online

25. 07. 2023. u 20:57

CRVENA zvezda i Fiorentina treba da se sastanu u priajteljskom meču u sredu u Beogradu, a italijanski portal "Kalčomerkato" izazvao je pravu pometnju pred taj duel.

ИТАЛИЈАНИ БАШ ДРАМЕ, АЛИ... Утакмица Црвена звезда - Фиорентина се игра!

foto: EPA

Perom novinara Felipa Karolija, objavljeno je da je održavanje pomenutog fudbalskog megdana dovedeno u pitanje, ali iz Zvezde uveravaju - da to nije istina.

Pomenuti novinar "Kalčomerkata" je, naime, oko 20 časova u utorak uveče objavio sledeće:

"Interesantna epizoda se desila Fiorentini tokom ovog popodneva.

Za sutra je na beogradskoj Marakani zakazan njen prijateljski meč sa Crvenom zvezdom, ali u ovom trenutku ta utakmica je pod velikim znakom pitanja.

Ekipa Fiorentine najpre nije mogla da napusti aerodrom Peretola zbog jakog vetra u Firenci. Čarter kojim je trebalo da se putuje je 'skrenut' za rimski Fiumićio, gde je ostao i nije poleteo.

Ekipa je ostala na aerodromu do malopre i konačno se vratila na svoj 'Viola park'. Konačna odluka (o putovanju, odnosno utakmici) biće doneta ujutru".

Međutim, iz Crvene zvezde poručuju da bojazni za pomenuti meč nema, te da Fiorentina put srpske prestonice kreće u utorak u 22 časa, što znači da će se utakmnica igrati kada je i planirano, u sredu od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu. Generalnu probu crvneo-belih za novu sezonu možete uživo da pratie uz sportske stranice portala "Novosti".

BONUS VIDEO: Ovako je izgledala šampionska žurka na Marakani

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu