SPEKTAKL ZA "DELIJE": Šta može da se očekuje od meča Zvezda - Fiorentina?

Z. Ćorović

25. 07. 2023. u 22:50

DOŠLO je vreme da Zvezdini navijači nagrade svoje ljubimce i novog trenera za sve pobede i odlična izdanja u pripremnom periodu. Na "Marakanu" sutra (20.00, TV Arena) dolazi Fiorentina na prijateljsko odmeravanje snaga, pravi rival da se isprobaju i unaprede brojne pozitivne novotarije i naravno, da se uživa u lepoj fudbalskoj predstavi.

СПЕКТАКЛ ЗА ДЕЛИЈЕ: Шта може да се очекује од меча Звезда - Фиорентина?

FOTO: M. Vukadinović

Dobro zagrejani dosadašnjim efikasnim i efektnim igrama momaka Baraka Bahara, pristalice crveno-belih sigurno će u velikom broju doći da ih podrže protiv poznatog člana Serije A, ali i da pozdrave nekadašnje dete kluba, Luku Jovića, reprezentativca Srbije i napadača "ljubičastih".

- Sa nestrpljenjem očekujemo meč protiv Fiorentine, uželeli smo se fudbala na "Marakani". Priželjkujemo odličnu utakmicu, s obzirom da igramo protiv snažnog tima, koji dolazi iz jedne od najboljih liga u Evropi. Fiorentina je igrala finale Kupa Italije i Lige konferencija, to nije mala stvar. Želimo da odmerimo snage protiv najboljih ekipa kako bi se spremili za Ligu šampiona. Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu. Idemo po novu pobedu, njihova podrška će nam dati dodatnu snagu  - ističe Osman Bukari, brzonogi napadač našeg najtrofejnijeg kluba.

Podsetio je reprezentativac Gane da Zvezda ovog leta zna samo za pobede.

- Osvojili smo turnir u Sankt Peterburgu u snažnoj konkurenciji. Bili smo bolji od Zenita i Fenerbahčea, dva tima sa sjajnim renomeom. Savladali smo takođe Nefči i TSC. Nema dileme da smo već sad u dobroj formi. Želimo da na pravi način i puni samopouzdanja krenemo u novu takmičarsku godinu. Osećam se odlično na terenu i kada igram po desnoj strani, ali i kao napadač. Raduje me sjajna saradnja koju imam sa novim saigračima Olanjinkom i Krasoom, ali i sa Ivanićem sa kojim se razumem fenomenalno na terenu. Snažan smo tim, odlično treniramo i siguran sam da ćemo biti spremni za najkvalitetnije takmičenje u Evropi.

Zvezda bez pobede

CRVENA zvezda nikada nije pobedila Fiorentinu u četiri međusobna meča. U aprilu davne 1957. dva tima sastala su se u polufinalu Kupa šampiona. U Beogradu je bilo 0:1, dok na revanšu u Firenci nije bilo golova. Crveno-beli su se zatim kao bosi po trnju proveli protiv "viole" u septembru 1965, u prvom kolu Kupa sajamskih gradova (0:4, 1:3).

Sever 500 dinara

CENE ulaznica za večerašnji duel između Crvene zvezde i Fiorentine su za svačiji džep: "sever" 500 dinara, "istok" 600, "zapad" 800, tribina "Siniša Mihajlović" 1.500, VIP 6.000, VIP galerija 7.000.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)