"TEŠKO JE..." Barak Bahar posle nove goleade Zvezde: Sledi prilika da se navijači raduju

Novosti online

22. 07. 2023. u 22:06

Zvezdin trener Barak Bahar bio je zadovoljan onime što je njegova ekipa uradila u meču sa srpskim kandidatom za drugog našeg predstavnika u Ligi šampiona, TSC-om.

ТЕШКО ЈЕ... Барак Бахар после нове голеаде Звезде: Следи прилика да се навијачи радују

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila TSC u kontrolnom meču odigranom bez prisustva publike, a izraelskog stručnjaka je obradovao pristup njegovih izabranika:


- Igrali smo protiv veoma dobre ekipe. Ali, izašli smo na teren veoma spremni, spremno smo i dočekali ovaj meč. Imali smo neke stvari da unapredimo u našoj igri, pobedili smo, napredujemo i čekamo sredu, najavio je tako prijateljski meč sa Fiorentinom Bahar.


Upitan tokom kratkog intervjua za TV Arena sport kako mu se činio prvi nastup na Marakani čije je igralište potpuno novo, usled nove travnate podloge koja je postavljenena između dve sezone, najpre je rekao da mu je nedostajala publika:


- Teško je igrati bez navijača, ali je teren zaista odličan. Nadam se da ćemo u sredu ostaviti dobar utisak i pred punim tribinama.


A meč sa Fiorentinom neće biti nimalo lak...


- Igraćemo protiv veoma dobrog tima, oporavićemo se i spremiti se za taj meč. Prilika je to za navijače da se raduju - uz osmeh je zaključio Barak Bahar.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)