MARAKANA SE TRESE: Marin potvrdio dva dolaska i najavio još pojačanja u Zvezdi

Novosti online

21. 07. 2023. u 11:36

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin gostovao je na TV Prva gde je najavio dva dolaska u redove aktuelnog šampiona Srbije.

МАРАКАНА СЕ ТРЕСЕ: Марин потврдио два доласка и најавио још појачања у Звезди

foto: EPA

Otkrio je bivši igrač crveno-belih da se očekuje jedan povratak u narednim danima, a u pitanju je Miloš Degenek.

- Miloš je već prošle godine bio želja Bahara u Haifi. Već u prvom-drugom razgovoru me je pitao ‘Šta je sa Milošem? Zašto ne razmišljate o njemu?‘. Miloš je navijač Crvene zvezde, bio je uspešan ovde, igrao Ligu šampiona. Juče smo se dogovorili sa klubom, treba još neke detalje sa Milošem da rešimo. Trebalo bi u naredna dva-tri dana da ga vidimo u Beogradu.

Uskoro se očekuje i promocija Uroša Kabića. 

- Zvezda uvek želi najtalentovanije mlade igrače u svojim redovima. Smatram da je jedan od njih Kabić, da je dobar igrač i da bi mogao nešto da donese. Blizu smo transfera, još nije gotov. Nadam se da ćemo završiti to, ali to nema veze sa Late Latom. On je igrač koji može igrati na više pozicija u različitim sistemima - rekao je Marin. 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Još uvek je nejasna situacija oko dovođenja Emanuela Late Lata. 

- Videćemo narednih dana i nedelja. Nije do igrača i nas. To je do agenata i Atalante, mi ne možemo da utičemo na to. Pratili smo igrača, bili u pregovorima. I dalje je aktuelno, videćemo da li će se realizovati. Mislim da bi on mnogo dao ekipi. On je igrač koji je eksplodirao u zadnjoj godini, koji je na piku svoje karijere. To smo gledali u zadnjih godinu dana, da dovodimo igrače koji su krenuli da igraju dobro i da taj put nastave sa nama u Zvezdi - smatra Marin, koji ne kaže da je tu kraj sa pojačanjima:

- Mi smo spremni na sve. Skautirali smo, radili dosta. Imamo listu svoju. Pričamo i sa trenerom koji poznaje ekipu bolje. Dobio je dobru ekipu sa dobrim transferima. Zadovoljan je i srećan sa igračima koji su tu. Videćemo kako da dodamo detalje, da bude baš ono kako i on i mi želimo ekipu za Ligu šampiona - zaključio je Marin. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)