NOVO POJAČANJE VEĆ OSVAJA SRCA "DELIJA": Jedva čekam da zaigram pred njima, Zvezda je veliki klub

Tanjug

13. 07. 2023. u 12:28

Fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso izjavio je danas da je zadovoljan dosadašnjim pripremama za novu sezonu i istakao da jedva čeka da istrči na teren Marakane.

НОВО ПОЈАЧАЊЕ ВЕЋ ОСВАЈА СРЦА ДЕЛИЈА: Једва чекам да заиграм пред њима, Звезда је велики клуб

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je osvojila turnir u Rusiji, pošto je ostvarila pobede protiv Fenerbahčea (3:1), Nefčija (4:0) i Zenita (2:1). Kraso je u letnjem prelaznom roku stigao u redove šampiona Srbije.

- Pripreme u Rusiji su prošle u najboljem redu, mnogo smo radili, na svakom treningu se videla suština onoga što želimo da prikažemo na terenu, a utakmice su najbolji put da se spremimo za sezonu. Ostvarili smo tri pobede protiv dobrih timova, osvojili turnir i mislim da možemo da budemo zadovoljni, rekao je Kraso, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je priznao da se brzo adaptirao Crvenu zvezdu.

- Saigrači su odlični, srećan sam što sam u Zvezdi, zaista je sve u najboljem redu. Imam osećaj da igramo mnogo duže zajedno, utisak je da sam se već uigrao sa ekipom, a i pobede govore u prilog tome. Jesu pripreme, ali je bitno i da pobeđuješ. Svestan sam da je Zvezda veliki klub, dodao je Kraso.

Napadač iz Obale Slonovače je istakao da je izuzetan rad sa novim trenerom Crvene zvezde Barakom Baharom.

- Imamo sjajan stručni štab, znaju šta hoće sa ekipom, prihvatili smo to i vidimo rezultate na terenu. Radićemo na tome da budemo što bolji, rekao je fudbaler Crvene zvezde.

Kraso je izjavio da veruje da će Marakana biti puna na svakoj utakmici.

- Mnogo poruka dobijam od navijača, ali ne stižem svima da odgovorim. Ipak, lepo je, raduje me kad vidim da su uzbuđeni zbog toga kako igramo. Upućen sam da je u toku prodaja sezonskih ulaznica, i nadam se da će nam navijači kupovinom tih ulaznica pokazati poverenje, a mi ćemo dati sve od sebe da ga opravdamo, tako da jedva čekam da osetim atmosferu Marakane. Nadam se da će tribine biti pune uvek, a ne samo u Ligi šampiona, zaključio je Kraso.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!