KAKVA REAKCIJA FULAMA: Stigla saudijska ponuda za Aleksandra Mitrovića, evo šta je engleski klub odgovorio!

Novosti online

12. 07. 2023. u 16:09

ČELNICI Al Hilala iz Saudijske Arabije poslali su zvaničnu ponudu na adresu Fulama za srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića, preneo je danas Skaj Sports, a nedugo zatim i kakav je odgovor bio pomenutog člana Premijer lige.

КАКВА РЕАКЦИЈА ФУЛАМА: Стигла саудијска понуда за Александра Митровића, ево шта је енглески клуб одговорио!

FOTO: AP/Tanjug

Podsetimo, Skaj Sports je najpre javio da trener Al Hilala Žorž Žesus želi da vidi u svom timu upravo Mitrovića, a čelnici saudijskog kluba su spremni da plate 30 miliona evra za otkup ugovora 28-godišnjeg Srbina.

Tom prilikom nisu saopšteni detalji oko potencijalne plate Mitrovića u Saudijskoj Arabiji, ali ona sada više i nije bitna.

Naime, isti britanski medij je naknadno javio da je Fulam odgovorio Al Hilalu:

"Hvala lepo, ali Aleksandar Mitrović uopšte nije na prodaju!"

Mitrović je iz Njukasla u Fulam prešao 2018. godine, a na 172 ligaška meča za londonski klub dao je čak 97 golova, pa i ne čudi ovakav odgovor Fulama.

Čuveni "Mitrogol", rekorder Srbije po broju golova za reprezentaciju (52 pogotka u dresu sa nacionalnim grbom), nije jedini naš igrač koji je na listi želja kluba iz Rijada.

Podsetimo, prema navodima italijanskih medija, blizu dolaska u Al Hilal je Sergej Milinković-Savić iz Lacija, za 40 miliona evra.

BONUS VIDEO: Upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)