NOVOSAĐANI MAJSTORI REMIJA: Fudbaleri Vojvodine završili i treći pripremni meč nerešenim rezultatom

S. Bajić

12. 07. 2023. u 19:53

FUDBALERI Vojvodine su se pretplatili na remi. Bar kada je reč o kontrolnim utakmicama koje su odigrali u okviru priprema na Mariborskom Pohorju.

НОВОСАЂАНИ МАЈСТОРИ РЕМИЈА: Фудбалери Војводине завршили и трећи припремни меч нерешеним резултатом

FKV

 Izabranici trenera Radoslava Bataka su u dosadašnja tri trening duela, zabeležili tri nerešena rezultata, sa rumunskim Ocelulom (2:2), slovenačkim Aluminijem (1:1) i hrvatskim Slaven Belupom (1:1), s kojim su remizirali u utorak predveče u Slovenskim Konjicama.

- Bili smo dobri, ofanzivni, imali smo više izglednih prilika i moglo je biti 3:1, 4:1... za nas- prepričava prve utiske trener Batak u telefonskom razgovoru.- Međutim, primili smo gol iz kornera i to je još jedna potvrda da upravo kod prekida, ofanzivnih ili defanzivnih, nismo napravili pomak od lane. Takođe, izostao nam je Stefan Vukić, zbog laganije ozlede, pa smo u „špicu“ napada bili hendikepirani zbog toga.

Ocene po kojima je u fazi priprema, rezultat prijateljskih utakmica u drugom planu, Batak ne prihvata.

- Uvek je rezultat u prvom planu, naravno, sa fizičkom pripremom. Jednostavno, ne ide da se igra a da se ne igra na pobedu, tako da svaki meč igramo na rezultat, da pobedimo. Trenutno smo pri kraju četvrte nedelje priprema a za kompletne fizičke pripreme, potrebno je šest nedelja. Zadovoljni smo radom, igračima su noge teške … a kompaknost će se pokazati kada dođe i svežina- kaže Batak i dodaje da će i rezultat doći kao posledica konkretnosti izvedbe akcija.

Tim sa „Karađorđa“ se sa priprema iz Slovenije vraća u Novi Sad u subotu, 15. jula, a generalnu probu imaće u sredu, 19. jula sa banjalučkim Borcem.

- Tada ćemo nastupiti u sastavu kojim planiramo da startujemo u sezoni. U preostale dve utakmice u Sloveniji, kao i do sada, šansu i određenu minutažu će dobijati svi igrači – kaže Batak.

Novosađani su na startu letnjih priprema u dve trening utakmice zatvorenog tipa, na terenima fudbalskog centra „Vujadin Boškov“, pobedili IMT i Voždovac sa po 1:0. U Sloveniji su do sada uknjižili tri remija, a već u četvrtak, 13. jula,  igraju četvrtu kontrolnu utakmicu u kojoj im je rival kiparski AEK. U petak, 14. jula, su takođe zakazali trening utamicu sa slovenačkom Murom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)