NEVIĐENA SRAMOTA: Selektor reprezentacije spavao sa celom ekipom

Novosti online

11. 07. 2023. u 09:36

Glavni trener zambijske ekipe Brus Mvape (63), koja se priprema debitovati na Svetskom prvenstvu za žene, optužen je za seksualno zlostavljanje, a slučaj je prošle godine prosleđen svetskoj organizaciji FIFA-i na istragu, piše Gardian.

НЕВИЂЕНА СРАМОТА: Селектор репрезентације спавао са целом екипом

Foto: Printskrin

O svemu je anonimno progovorila jedna od reprezentativki, koja tvrdi da je trener terao igračice da moraju da spavaju sa njim ako žele da zadrže svoje mesto u ekipi, prenose Sportske novosti.

- Ako želi da spava sa tobom, moraš reći da. Postalo je normalno da trener spava sa reprezentativkama- rekla je za ona za Gardian.

Predsednik Zambijskog fudbalskog saveza Andre Kamanga potvrdio je kako su optužbe prosleđene FIFA-i i zambijskoj policiji još prošle godine i da je to stara priča.

Zambijski savez pokrenuo je vlastitu istragu prošle godine, ali takođe nije imenovao nijednog aktera ili trenera u to vreme. Kako Gardian dodaje, navodno su i drugi zambijski treneri bili optuženi za nedolično seksualno ponašanje, uključujući i trenera ženske ekipe do 17 godina.

Za razliku od muške reprezentacije, ženske seniorke plasirale su se na Svetsko prvenstvo koje će se ovog meseca održati u Australiji i Novom Zelandu. Ali u taboru, samo cure skandali...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu