SAMBA NA ITALIJANSKI NAČIN: Karlo Anćeloti preuzima reprezentaciju Brazila na kraju naredne sezone

Novosti online

05. 07. 2023. u 10:43

Trener Reala Karlo Anćeloti biće novi selektor Brazila od juna 2024. godine, potvrdio je predsednik Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) Ednaldo Rodriges, prenosi španska Marka.

САМБА НА ИТАЛИЈАНСКИ НАЧИН: Карло Анћелоти преузима репрезентацију Бразила на крају наредне сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Selektor Brazila u narednih godina dana biće trener Fluminensea Fernardo Diniz.

"Diniz je selektor i u narednih godina dana istovremeno će da vodi Fluminense i reprezentaciju Brazila. On nije privremeni selektor, pošto ima ugovor na 12 meseci. Po završetku sezone selekciju Brazila će da preuzme Karlo Anćeloti i vodiće našu reprezentaciju na Kopa Amerika 2024. godine", izjavio je Rodriges.

Anćeloti će biti četvrti strani selektor u istoriji brazilske reprezentacije, ali prvi posle skoro 60 godina i Argentinca Filpa Nunjesa.

Anćeloti (64) ima ugovor sa Realom do juna naredne godine. On je pre Reala vodio Everton, Napoli, Bajern, PSŽ, Čelsi, Milan, Juventus, Parmu i Ređijanu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)