SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE: Lazar Samardžić oblači dres trostrukog šampiona Evrope

Novosti online

04. 07. 2023. u 10:56

INTER kreće u renoviranje ekipe. Bogati Kinezi su digli ruke od tima iz Milana, pa će Bepe Morati pokušati da sklopi respektabilan tim za manje novca.

СРБИН ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Лазар Самарџић облачи дрес троструког шампиона Европе

Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Jedna od glavnih meta je Lazar Samardžić, piše Mocartsport. Sa platom od 400.000 evra godišnje srpski reprezentativac je jeftino rešenje sa ogromnim prostorom za napredak. Pitanje je, dakle, hoće li klubovi uspeti da se dogovore.

U početku se pominjalo da će Udineze tražiti 30.000.000, sada se piše da su pregovori počeli oko cene koja se kreće u rasponu od 18.000.000 do 20.000.000 evra. 

Samaradžićev ugovor s Udinezeom traje do 2026. godine i na Friuliju nigde ne žure.

Tek ako bi se ti pregovori uspešno okončali, neroazuri bi krenuli da ubeđuju i Samardžića, mada se čini da je to lakši deo posla. Iako bi za minute morao da se rve sa Nikolom Barelom i Henrihom Mhitarjanom. 

Hakan Čalhanoglu će svakako biti startni plejmejker, a mladi Kristjan Aslani bi trebao da dobije veću minutažu.

Prema navodima Gazete, prvi razgovori već su obavljeni, sutra su zakazani novi. Jedino što koči transfer je to što Inter usput gleda da sakupi i novac za prioritetnu metu prelaznog roka, a to je Romelu Lukaku. Taj bi novac mogao da prikupi prodajom Andrea Onane, ali je problem što traži barem 50.000.000 evra fiksno i još 10.000.000 u bonusima, dok Mančester junajted ne ide iznad 40.000.000 do 45.000.000.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini