POGAĐA PRAVO U SRCE! Turski klub se na srpski način oprostio od Vasilija Micića

Novosti online

02. 07. 2023. u 17:16

NAKON pet uspešnih i nezaboravnih sezona u kojima je Vasilije Micić sa Efesom osvojio dve titule Evrolige danas se zvanično desio rastanak, a turski klub se u velikom stilu oprostio od reprezentativca Srbije.

ПОГАЂА ПРАВО У СРЦЕ! Турски клуб се на српски начин опростио од Василија Мицића

FOTO: Tanjug

Nema sumnje da je Vasilije Micić bio jedan od najboljih igrača Efesa u pomenutom periodu,  pravi vođa tima. To mu je donelo i MVP priznanje 2021. godine, kao i nagradu za najkorisnijeg igrača na fajnal-for turniru Evrolige.

Plejmejker Srbije karijeru nastavlja u NBA ligi gde će nositi dres Oklahoma Tandera, a oproštajnu poruku poslao je Efes i to na srpskom jeziku.

Iskoristili Turci su reči Vasine omiljene pesme "Noćas mi srce pati," koju je srpski košarkaš pevao nakon osvajanja Evrolige u Beogradu.

- Noćas mi srce pati,

Noćas me duša boli,
Teško je kad se voli,
Kad ostaneš sam..., navodi se u Efesovoj objavi koja citira pesmu Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije