NAVIJAČIMA JE SAD STVARNO PUK'O FILM: Vimbldon se baš ogrešio o Novaka Đokovića!

Novosti online

02. 07. 2023. u 15:24

NOVAK Đoković kreće u ponedeljak od 14.30 u pohod na osmu titulu na Vimbldonu, a čini se da su ga organizatori u prethodnim danima malo zaboravili i gurnuli u drugi plan. To mišljenje dele i navijači, ali nisu ogorčeni samo zbog Srbina.

НАВИЈАЧИМА ЈЕ САД СТВАРНО ПУКО ФИЛМ: Вимблдон се баш огрешио о Новака Ђоковића!

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Marketing tim Vimbldona ove godine vuče mnogo pogrešnih poteza, a to su primetili i navijači koji imaju mnogo toga da im zamere. Prvo, zato što su ljudi koji su zaduženi za vimbldonske onlajn aktivnosti zaboravili Novaka Đokovića na posteru, a onda je Srbin naknadno dodat kako bi se umirili nezadovoljni ljubitelji tenisa.

Otišli su "marketing magovi" još korak dalje - na društvenim mrežama Novak Đoković, koji juri osmu titulu u Londonu, Rafael Nadal i Rodžer Federer predstavljeni su kao generacija čije je vreme prošlo. Tačnije, kao generacija koja je imala veliko rivalstvo.

A u prvi plan su stavljeni Janik Siner i Karlos Alkaraz, kao veliko rivalstvo koje je nastalo i upravo je u centru pažnje.

Mnogima je zasmetao način na koji su "matorci" predstavljeni, a drugima pak još više smetalo je to što su Siner i Alkaraz uopšte na slici, s obzirom da nisu u karijeri stigli dalje od četvrtfinala najstarijeg grend slema.

Potrudili su se organizatori Vimbldona da i domaćim navijačima "natrljaju so na ranu". Britanci su na spisku "epskih rivalstava" zaboravili da stave svog igrača, Škota Endija Mareja, koji je osvojio dva puta turnir na Old Ingland klubu i svojevremeno bio deo "velike četvorke".

Očekivano, najglasniji su bili navijači srpskog asa i najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića. Jedan od njih "bocnuo" je organizatore da im je sigurno bolno što su morali da se iskupe i dodaju Novaka na sliku.

Primetili su i da su organizatori popustili pod pritiscima, te su naknadno dodali Novaka što se vidi, tvrde, po neprirodnom načinu na koji je pozicionira pored Rafe i Rodžera koji se gledaju.

Navijači smatraju da Novak još uvek nije dao sve tenisu, te ja neopravdano skrajnut sa  centralne pozicije.

Jedan od navijača pitao je zbog čega  "generacija koja dolazi" nazdravlja kada nema nijedan ostvaren uspeh.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!