''MESI, MESI, OVDE NISI NAJVEĆI'' Prepuna ''Bombonjera'' dočekala Argentinca

Novosti online

26. 06. 2023. u 11:03

Lionel Mesi je došao na oproštajni meč Huana Karlosa Rikelmea, dočekan je uz aplauz, ali i pesmu koja mu se baš neće svideti.

МЕСИ, МЕСИ, ОВДЕ НИСИ НАЈВЕЋИ Препуна Бомбоњера дочекала Аргентинца

FOTO: Tanjug/AP

Aplauzi, ovacije... nešto što Leo nije mogao ni da sanja na ovom stadionu. On je došao na oproštajni meč Rikelmea, iako su ga ovde mrzeli zbog toga što nije njihovo ''dete'' već FK Rosarija, dočekan je spektakularno, ali samo mu se jedan detalj sa meča neće svideti.

Rikelme je bio potpredsednik kluba, a na njegovom oproštaju čula se pesma ''Mesi, Mesi, Mesi, moraš da mi oprostiš, u Boki je najveći, najveći je Roman"

Ipak, oduševljenje što se po mnogima najbolji fudbaler svih vremena pojavio na ''Bombonjeri'' nije krio ni Huan Karlos Rikelme.

- Mesi i Maradona su dva najveća igrača koja sam ikada video u životu. Divno je što si ovde. Izvinjavam se tebi i tvojoj porodici zbog toga što ste pomerili odmor i ostali ste nekoliko dana ovde. Zahvalan sam što si mi uvek odgovarao sa 'da' i za sve što si uradio. Zahvalan sam što si bio ovde i nadam se da si uživao. Mnogo te volim - poručio je Rikelme.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)