"ZVEZDA JE JAČA NEGO IKADA": Zvezdan Terzić o neverovatnih devet godina na Marakani

Tanjug

19. 06. 2023. u 08:59

Danas se okupljamo i počinjemo pripreme gladni novih pobeda i novih trofeja, svesni velikih očekivanja naših navijača, ali nikad mirniji i nikad spokojniji, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

ЗВЕЗДА ЈЕ ЈАЧА НЕГО ИКАДА: Звездан Терзић о невероватних девет година на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Terzić je na današnji dan pre devet godina stigao u Zvezdu i za to vreme klub je podigao do izuzetnog nivoa, osvojeni su brojni trofeji, uključujući i direktan plasman u Ligu šampiona ove sezone.

"Ulazimo u novu sezonu sa novim trenerom Barakom Baharom, koga smo dugo želeli u našem klubu i od koga mnogo očekujemo. Počinjemo pripreme sa već formiranim timom", rekao je Terzić Tanjugu.

Najavio sam pre nekoliko meseci da ćemo rekonstruisati tim jer smo svesni da nam je bila potrebna sveža krv i nova energija, dodao je on.

"I to smo uradili, Imaćemo šest ili sedam novih igrača u startnoj ekipi. Do polaska na Zlatibor očekujem da završimo sva planirana pojačanja".

Nekada smo u ovo vreme iščekivali žreb za prvo kolo kvalifikacija evropskih takmičenja, a danas razmišljamo o 19. septembru kada startuju utakmice grupne faze Lige šampiona, podsetio je Terzić.

"Imamo dovoljno vremena i dovoljno jakih utakmica da novi trener upozna igrače sa svojim načinom rada i da igrači shvate šta on traži od njih", podvukao je on.

Na današnji dan pre devet godina sam došao u Crvenu zvezdu, za to vreme smo osvojili sedam šampionskih titula i imamo sedam učešća u grupnim fazama UEFA takmičenja, naglasio je Terzić.

"Ali moram da kažem da je Crvena zvezda danas jača nego ikada do sada u prethodnih devet godina i ubeđen sam da će naši navijači uživati u ovoj sezoni", poručio je Terzić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)