ON BI MOGAO DA ZAMENI MESIJA: PSŽ želi napadača Liverpula

Tanjug

15. 06. 2023. u 15:53

PREDSEDNIK fudbalskog kluba PSŽ Naser el Kelaifi pokušava da ubedi napadača Liverpula Mohameda Salaha da nastavi karijeru u šampionu Francuske, prenose tamošnji mediji.

ОН БИ МОГАО ДА ЗАМЕНИ МЕСИЈА: ПСЖ жели нападача Ливерпула

FOTO: EPA

Prvi čovek "svetaca" se navodno tajno sastao sa Egipćaninom u Parizu i predstavio mu plan za naredne sezone. PSŽ je već napustio Lionel Mesi, a u letnjem prelaznom roku bi mogao da ostane i bez Nejmara i Kilijana Mbapea.

Francuski mediji ističu da vlasnici Pari Sen Žermena ne žele ništa da prepuste slučaju i zbog toga već planiraju ko će da predvodi napad "svetaca" u narednoj sezoni.

Egipatski fudbaler je više puta rekao da želi da ostane u Liverpulu, sa kojim ima ugovor do juna 2025. godine, ali je PSŽ spreman da već u predstojećem prelaznom roku angažuje Salaha.

Sjajni krilni napadač i El Kelaifi su navodno u redovnom kontaktu još od Svetskog prvenstva u Kataru kada je postalo jasno da Mesi neće produžiti ugovor sa francuskim šampionom.

Salah je u Liverpul stigao 2017. godine iz Rome, a za klub sa Enfilda odigrao je 305 utakmica i postigao je 186 golova.

Vredi spomenuti i da će "crveni" naredne sezone igrati u Ligi Evrope.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!