MITROVIĆ SREĆAN ZBOG GVARDIOLE: Šta će sad da mu zamere, to što nema kosu?

Novosti online

11. 06. 2023. u 10:14

USPEO je konačno Pep Gvardiola da osvoji Ligu šampiona kao trener Mančester sitija. Pre toga je to uspeo dva put, ali kao šef stručnog štaba Barselone. Ovom dostignuću španskog stručnjaka obradovao se srpski napadač Aleksandar Mitrović.

МИТРОВИЋ СРЕЋАН ЗБОГ ГВАРДИОЛЕ: Шта ће сад да му замере, то што нема косу?

FOTO: AP/Tanjug

Fudbaler Fulama je isticao da je strateg "građana" bio osporavan kako ne može da dođe do trofeja u elitnom takmičenju ako u timu nema Lionela Mesija.

- Velika pobeda za Siti i jako mi je drago da su konačno napravili taj korak, najviše zbog Gvardiole. Osporavali su ga, kao osvojio si sve, ali ne možeš bez Mesija. Novinari su ga peckali zbog toga, kao sovojio si četiri titule u Premijer ligi zaredom, svaka čast, ali nemaš Ligu šampiona bez Mesija. Da vidimo šta će sada da izmisle da mu fali. Jedino da mu kosa fali ha-ha - rekao je Mitrović u stidiju "Arene sport".

Našalo se potom Mitar i glavom pokazivao da bi Pep mogao da dobije novu kosu u Turskoj, inače kažu i "prestonici" presađivanja kose: "Ne bi me čudilo da sada kada je Istanbulu... (zabacuje kao kosu, prim. aut.)".

Reprezentativac Srbije smatra da bi Španac posle Sitija mogao da se oproba kao selektor.

- Mislim da je u jednom trenutku dao intervju i pričao je da je umoran, tako da gleda i na reprezentativni fudbal u budućnosti. Verujem da će još par godina biti u fudbalu, ali ne verujem da će posle Sitija da se bavi klupskim fudbalom, više će želeti da osvoji Svetsko ili Evropsko prvenstvo - zaključio je Mitrović.

Podsetimo, Mančester siti je prvi put u klupskoj istoriji osvojio Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)