MATIĆ DOBIJA "BRUTALNE" SAIGRAČE: Roma dovodi dva pojačanja iz Premijer lige

Novosti online

09. 06. 2023. u 10:00

FINALISTA Lige Evrope Roma ozbiljno se priprema za narednu sezonu, a nema sumnje da će u slučaju da realizuju planove Rimljani biti konkurentni za visoke domete kako u Evropi, tako i u Seriji A.

МАТИЋ ДОБИЈА БРУТАЛНЕ САИГРАЧЕ: Рома доводи два појачања из Премијер лиге

FOTO: Tanjug/AP

Italijanski mediji navode da je sve dogovoreno sa napadačem Specije Mbalom Nzolom. On je u sezoni postigao 13 pogodaka, ali najbolje za Rimljane tek sledi.

 "Gazeta delo sport" i "Korijere delo sport" tvrde da bi u prestonicu Italije mogli da stignu Vilfred Zaha i Juri Tilesman. Zahi je istekao ugovor sa Kristal palasom, ista je situacija i sa Tilesmanu.

Zaha je odavno želja Žozea Morinja i nije prvi put da se dovodi u vezu sa klubom sa Olimpika.

Takođe, Roma želi i Maura Ikardija, koji je u nedavno završenoj sezoni osvojio titulu u Turskoj sa Galatasarajem i u kojoj je bio vrlo efikasan.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)