TRAGEDIJA U ARGENTINI: Navijač pao sa tribine i poginuo, sudija odmah prekinuo meč (VIDEO)

Tanjug

04. 06. 2023. u 09:53

NAVIJAČ River Plejta Pablo Marselo Serano poginuo je u subotu uveče, pošto je pao sa tribina stadiona "Monumental", saopštio je taj fudbalski klub.

ТРАГЕДИЈА У АРГЕНТИНИ: Навијач пао са трибине и погинуо, судија одмах прекинуо меч (ВИДЕО)

FOTO: Profimeda

Tragedija se dogodila tokom utakmice između domaćeg River Plejta i kluba Defensa i Hustisija, a glavni sudija utakmice Fernando Rapalini je odmah po saznanju vesti prekinuo meč u 27. minutu pri rezulatu 0:0.

- Pitao sam šta se desilo i organizatori su mi rekli da je navijač pao s tribine. Zatim su me zamolili da prekinem utakmicu i to sam uradio - rekao je Rapalini.

Preminuli Serano je pao sa vrha tribine i ostao mrtav na licu mesta, a posle tragedije, stadion "Monumental" je zatvoren do okončanja istrage.

- Medicinska služba je odmah stigla na mesto incidenta, kao i policija i razne bezbednosne agencije. Tribina Sivori Alta je bila na 90 odsto popunjenosti kapaciteta. U trenutku pada nije bilo intervencije trećih lica i potvrđeno je da nije bilo nasilja na tribinama ili oko nje. Izražavamo duboko saučešće porodici preminulog navijača - navodi se u saopštenju kluba.

BONUS VIDEO: PA, 25. MAJ JE... Štafeta na "Marakani", skoro kao za Dan mladosti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?