VRAĆA SE NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI: Napadač ponovo nadomak Superlige Srbije

Novosti online

31. 05. 2023. u 15:28

JEDAN od najboljih napadača u istoriji srpske Superlige i najbolji strelac Milan Bojović mogao bi ponovo da zaigra u Srbiji.

ВРАЋА СЕ НАЈБОЉИ СТРЕЛАЦ У ИСТОРИЈИ: Нападач поново надомак Суперлиге Србије

FOTO: A. Ilić

Bojović je na superligaškim terenima postigao 100 pogodaka, važi za ikonu Mladosti iz Lučana, a trag je ostavio i u grčkom fudbalu.

Tokom sezone preselio se u Uzbekistan gde nastupa za Turon, a kako sam kaže, zbog te odluke se pokajao.

- Već posle nekoliko meseci razmišljao sam o odlasku. Trebalo bi da nađem zajednički jezik sa upravom kluba oko rastanka. Srećom, imam neke ponude, videću šta mi najviše bude odgovaralo. Jedna od opcija je da ostanem ovde, zovu klubovi iz Uzbekistana, ali i Grčke, a postoji i realna mogućnost povratka u srpski fudbal. Dobio sam poziv jednog superligaša, možda bi mi najviše prijalo da se vratim u domaći fudbal, otkrio je Bojović u razgovoru za Sportski žurnal.

FOTO: N. Paraušić

Nakon staža u omladinskoj školi Partizana, Bojović je nastupao za brojne superligaške klubove, dok je u inostranstvu igrao za timove iz Grčke, Izraela, Kazahstana i Uzbekistana.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije