LOŠI DANI ZA SRBINA: Miomir Kecmanović imao novu šansu, ali doživeo još jedan poraz na Rolan Garosu

Novosti online

31. 05. 2023. u 14:42

Srpski teniser Miomir Kecmanović i Amerikanac Vilijam Blumberg nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo Rolan Garosa u konkurenciji dublova, pošto su danas u prvom kolu poraženi od Brazilca Marsela Mela i Australijanca Džona Pirsa 5:7, 6:3, 6:4.

ЛОШИ ДАНИ ЗА СРБИНА: Миомир Кецмановић имао нову шансу, али доживео још један пораз на Ролан Гаросу

Foto: Goran Čvorović

Meč je trajao dva sata i šest minuta. U prvom setu viđena je velika borba, a srpsko-američki par je do brejka stigao u 11. gemu. Kecmanović i Blumberg su poveli 6:5, a onda su ovaj deo meča dobili 7:5.

Melo i Pirs su potom zaigrali angažovanije i drugi set dobili sa 6:3. Brazilsko-australijski par je već na startu trećeg seta napravio brejk, a onda je držao prednost od dva gema do kraja ovog dela meča, koji im je bio dovoljan za pobedu.

Melo i Pirs će u drugom kolu Rolan Garosa igrati sa pobednicima meča između Francuza Rišara Gaskea i Luke Puja i Uga Nisa iz Monaka i Poljaka Jana Zijelinskog.

Kecmanović je juče posle pet setova eliminisan u prvom kolu u singl konkurenciji od Italijana Andree Vavasorija 5:7, 2:6, 7:6 (10:8), 7:6 (7:3), 7:6 (11:9).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!