NUDE ARGENTINCU 1,2 MILIJARDE EVRA ZA DVE SEZONE! Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo ponovo u klinču

Z. Ćorović

31. 05. 2023. u 08:48

MESI i Kristijano Ronaldo sledeće sezone će najverovatnije biti veliki rivali, kao nekada u Primeri. Spojiće ih ogroman novac, kojim se ovih dana "zavodi" omaleni Argentinac. Iako ga srce vuče da se vrati u Barselonu, malo je verovatno da će odoleti ovakvoj ponudi - čelnici fudbalskog kluba Al Hilal iz Rijada spremni su da plate 1,2 milijarde evra Mesiju za dvogodišnji ugovor! Leov otac i menadžer Horhe Mesi navodno je dogovorio sve uslove ugovora.

НУДЕ АРГЕНТИНЦУ 1,2 МИЛИЈАРДЕ ЕВРА ЗА ДВЕ СЕЗОНЕ! Лионел Меси и Кристијано Роналдо поново у клинчу

FOTO: EPA

- Prvi izbor Mesija je povratak u Barselonu, ali katalonski klub ne može da ga angažuje zbog teške finansijske situacije. Mesi se zbog toga okrenuo Saudijskoj Arabiji. Njegov otac Horhe je već prihvatio ponudu Al Hilala - navodi sajt "Futmerkato".

Zna se da je Mesi pre nekoliko nedelja boravio u Saudijskoj Arabiji, ali je tada izjavio da nije pregovarao sa Al Hilalom, već da je obavljao ambasadorske dužnosti, pošto je sportski ambasador Saudijske Arabije.

Mediji u Francuskoj navode da su čelnici kluba iz Rijada dogovorili i prelazak Serhija Busketsa, a u toku su pregovorili sa Đordijem Albom. Čitava ova ekspanzija odvija se po planu koji finansira i podržava saudijsko Ministarstvo sporta, po kojem je prioritet da se angažuju poznati fudbaleri kojima ističu ugovori. Mesi je najpoznatije ime na toj listi na kojoj su još i Bobi Firmino (Liverpul), Ilkaj Gundogan (Mančester siti), Adama Traore (Vulvs), Džeri Mina i Abdulaj Dukure (Everton).

Takođe, popularnost fudbalskog šampionata Saudijske Arabije izuzetno se podiglo od dolaska Kristijana Ronalda u Al Nasr.

ĆAVI SE JOŠ NADA

U BARSELONI se i dalje nadaju da će se Mesi posle isteka ugovora sa Pari Sen Žermenom vratiti u matični klub.

- Pričali smo o svemu, sada je na njemu da odluči - kratko je rekao trener Katalonaca Ćavi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)