TADIĆ OPTIMISTA: Junski termin je nezgodan, ali želimo da pobedimo u Bugarskoj

Tanjug

30. 05. 2023. u 14:12

Junski termin je uvek nezgodan i opasan. Završio si napornu sezonu, ali ne smeš previše da se opustiš, moraš da ostaneš u ritmu i da se dobro pripremiš za reprezentativni izazov, rekao je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić.

ТАДИЋ ОПТИМИСТА: Јунски термин је незгодан, али желимо да победимо у Бугарској

FOTO: Tanjug/AP

Srbija posle dve pobede protiv Litvanije i Crne Gore na startu kvalifikacija za EURO 2024 gostuje Bugarskoj 20. juna u Razgradu, a četiri dana ranije odigraće prijateljski meč sa selekcijom Jordana u Beču.

"Svi smo se uželeli novog okupljanja, uskoro krećemo sa treninzima i želja nam je da i posle treće utakmice u kvalifikacijama ostanemo na čelu grupe sa maksimalnim brojem bodova", istakao je Tadić za sajt FSS.

On je dodao da mu je veoma drago što će saigrače iz reprezentacije gledati u finalnim utakmicama Lige Evrope i Lige konferencija.

"U sredu igraju Sevilja i Roma, imamo naše momke na obe strane i to je dobro jer ne moram da se izjašnjavam za koga ću navijati. Fiorentina igra u finalu Lige konferencija i to je lepa prilika da trofej završi u rukama srpskih reprezentativaca. Finale Lige šampiona nudi nam poslasticu u duelu Intera i Mančester sitija. Objektivno, svi bi tipovali na Engleze, pa i ja. Međutim, treba biti oprezan sa prognozama. U jednoj utakmici nikada ne smeš da potceniš Italijane. Siti je definitivno zaslužio da postane prvak Evrope, ali nikad se ne zna", poručio je Tadić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije