SELEKTOR U BERGAMU: Piksi video gol Lazovića

Novosti online

22. 05. 2023. u 21:30

U SKLOPU redovnih aktivnosti i pripreme za nastavak kvalifikacija u junu, selektor „A” tima Srbije Dragan Stojković boravio je u Bergamu i gledao duel Atalante i Verone. Domaćin je pobedio sa 3:1, a jedini gol za goste postigao je Darko Lazović, koji je, nažalost, sredinom drugog poluvremena morao van igre zbog povrede.

СЕЛЕКТОР У БЕРГАМУ: Пикси видео гол Лазовића

FOTO: FSS

Bilo je vremena za druženje van stadiona, koje su selektor Stojković, Lazović, kao i nekadašnji reprezentativac Filip Đorđević iskoristili na najbolji mogući način.

Reprezentaciju Srbije očekuje treća utakmica u kvalifikacijama za EP protiv Bugarske u Razgradu (20. jun), dok će četiri dana pre toga odigrati prijateljski meč sa Jordanom u Beču.

Selektor Stojković se sa svojim saradnicima uveliko priprema za predstojeće utakmice, tako da su nedavno susrete sa našim reprezentativcima imali Kacušito Kinoši (Porto – Marko Grujić, Sevilja – Nemanja Gudelj, bio je tu i Marko Dmitrović, koji se nedavno oprostio od državnog tima), Bratislav Živković (Firenca – Nikola Milenković, Luka Jović, Aleksa Terzić, Filip Đuričić), kao direktor „A“ tima Stevan Stojanović (Amsterdam – Dušan Tadić).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!