SPREMA SE FUDBALSKA BOMBA: Gvardiola "pitao za zdravlje" slavnog Brazilca

Novosti online

29. 05. 2023. u 20:44

FUDBALERI Mančester sitija se trenutno spremaju za finale Lige šampiona u kojem ih 10. juna na stadionu "Ataturk" u Istanbulu čeka milanski Inter. Međutim, franuski "Ekip" je danas najavio moguću fudbalsku bombu koja bi uskoro mogla da dobije svoju detonaciju, odmah posle zakazanog finala na Bosforu.

СПРЕМА СЕ ФУДБАЛСКА БОМБА:  Гвардиола питао за здравље славног Бразилца

FOTO: Tanjug/AP

Naime, menadžer Sitija Pep Gvardiola je, prema tvrdnjama uglednog francuskog dnevnog lista, pre nekoliko dana lično pozvao brazilskog asa Nejmara i raspitvao se za njegove planove ovog leta. Francuzi tvrde da bi Nejmar vrlo lako mogao da napusti Pari Sen Žermen iako mu ugovor sa "svecina" ističe 30. juna 2025. godine. Nejmar je među Parižane  došao još 2017. godine za 222 miliona evra. To je i dalje apsolutni svetski rekord po visini transfera za jednog fudbalera.

Inače, brazilski as je imao skromnu minutažu ove sezone za PSŽ. Na ukupno  29 utakmica u svim takmičenjima dao je 18 golova i imao je 17 asistencija.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života