SRBIN U SUZAMA: Kakva tragedija Veljka Paunovića (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2023. u 08:49

IMAO je sve i na kraju ostao praznih šaka. Srpski trener Veljko Paunović nije uspeo da osvoji titulu u meksičkoj Klausuri sa svojim Čivasom, pošto je doživeo neverovatan poraz posle preokreta i produžetaka u revanšu finala plej-ofa od Tigresa.

СРБИН У СУЗАМА: Каква трагедија Вељка Пауновића (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Posle 0:0 u prvoj utakmici na strani, njegov tim je u revanšu pred svojim navijačima vodio sa 2:0, ali se zatim ugasio, primio tri gola i „viđeni“ trofej predao velikom rivalu.

Nekadašnji selektor U20 reprezentacije Srbije, koju je vodio do krova sveta 2015. na Novom Zelandu, posle meča je bio i te kako razočaran, a kako i ne bi.

Golovima Roberta Alvarada u 11. i Viktora Gusmana u 20. minutu, Čivas je imao otvoren put ka 13. tituli, čime bi se na večnoj listi izjednačio sa najomraženijim protivnikom Klub Amerikom.

Foto AP

 

Ljudi na krcatim tribinama stadiona Akron su već bili u esktazi, smišljali na koji način će proslaviti prvi pehar posle šest godina, ali je onda Čivas izvršio „samoubistvo iz zasede“.

Andre Per Žinjak je u 65. iz penala smanjio zaostatak Tigrova, da bi u 72. Sebastijan Kordova poravnao rezultat i odveo meč u produžetke.

Tamo se odlučujući momenat dogodio u 110. kada je Gvido Pisaro zatresao mrežu i celu Gvadalaharu bacio u ponor. 

Dobio je isti igrač drugi žuti karton u 116, imala je Paunovićeva ekipa igrača više nekoliko minuta, ali nije uspela da se povrati. Do kraja je i ona ostala sa desetoricom zbog isključenja Gilberta Sepulvede u trećem minutu nadoknade produžetka.

Tigres je osmi put osvojio titulu prvaka Meksika.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna