NE, NE, SAMO TO NE: Mitrović ne može da veruje šta mu se dogodilo protiv Mančester junajteda

Novosti online

28. 05. 2023. u 18:34 >> 19:27

IMAO je Aleksandar Mitrović veliku prliku da na Old Trafordu pokaže svima od čega je satkan, ali je propustio je veliku šansu da u poslednjem meču u sezoni postigne gol.

НЕ, НЕ, САМО ТО НЕ: Митровић не може да верује шта му се догодило против Манчестер јунајтеда

Tanjug/AP

Igrao se 25. minut kada je srpski napadač namestio loptu na belu tačku i preuzeo odgovornost, i to nakon što je Tete prethodno doneo Fulamu prednost od 0:1.

Naspram najboljeg srpskog napadača našao se Španac, David de Hea. Znao je golman Junajteda u prošlosti da se obruka, ali baš sada je bio na visini zadatka:

"Skinuo" je Mitrovićev udarac i ostala je na snazi samo minimalna prednost gostiju.

A na tome se ovaj meč nije završio, niti "Mitrovo" žaljenje zbog propuštene velike prilike.

Naime, Mančester junajted je najpre izjednačio u 39. minutu, kada je strelac bio Džejdon Sančo, a onda je domaćin preokretom došao do pobede, što je omogućio gol Bruna Fernandeša u 10. minutu drugu poluvremena.

Fulam je posle ovog poraza ostao 10. na tabeli Premijer lige, što je plasman koji mu ni trijumf ne bi popravio jer devetoplasirani Brentford ima sedam bodova više. Što se Junajteda tiče, on je prvenstvo završio kao treći, sa 14 bodova manje od prvaka i gradskog rivala Sitija, sa devet bodova manje od Arsenala, a četiri više od Njukasla koji će takođe u Ligu šampiona.

Iz Premijer lige su ispali su Lester, Lids i Sautempton. Lester je 18. sa 34 boda, Lids je 19. sa 31, dok je Sautempton poslednji sa 25.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)