"ORLIĆI" PRED ČETVRTFINALE EVROPSKOG PRVENSTVA "U PROBLEMU": Jedna stvar im uopšte ne ide na ruku, ali...

Tanjug

26. 05. 2023. u 18:59

Čeka nas utakmica protiv Poljske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj i zaista mi je drago što smo se plasirali među osam najboljih timova u Evropi. Slagao bih kada bih rekao da se tu završavaju naše ambicije, rekao je selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković.

ОРЛИЋИ ПРЕД ЧЕТВРТФИНАЛЕ ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА У ПРОБЛЕМУ: Једна ствар им уопште не иде на руку, али...

FOTO: FSS

Mladi srpski fudbaleri sutra od 15 sati, osim za plasman među četiri najbolja tima u Evropi, boriće se i za mesto na Svetskom prvenstvu, koje će se održati u novembru.

- Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv ekipe koja je izvanredna u visokom presingu. To im je zaštitni znak, opredeljenje i način na koji igraju. Prema statističkim podacima najbolja su ekipa u pogledu broja pasova koje dozvoljavaju protivniku kada započinje napad. To dovoljno govori o njihovom intezitetu i kvalitetu kada je reč o visokom presingu. Igraju direktan fudbal i ekipa su koja poseduje zavidan kvalitet, ali kao i svi, imaju i svoje mane, koje ćemo pokušati da upotrebimo u našu korist, istakao je Luković za sajt FSS.

Srbija će igrati bez suspendovanog Stefana Mitrovića, dok su svi ostali fudbaleri na raspolaganju selektoru.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024