ONI NE MOGU NA TEREN U FINALU KUPA: Čukarički bez tri igrača izlazi na megdan Zvezdi

Novosti online

24. 05. 2023. u 17:33

CRVENA zvezda i Čukarički odmeriće snage u finalu Kupa Srbije. "Brđani" će na ovom meču biti lišeni pomoći trojice jako bitnih igrača.

ОНИ НЕ МОГУ НА ТЕРЕН У ФИНАЛУ КУПА: Чукарички без три играча излази на мегдан Звезди

FOTO: M. Vukadinović

Trener ekipe sa Banovog brda, Dušan Kerkez neće moći da računa na Radovana Pankova, Zorana Popovića i Vladimira Lučića koji su na pozajmici iz crveno-belih redova.

- Postoji regulativa Fudbalskog saveza Srbije. U svakoj zemlji gde sam radio bilo je isto pravilo. Nekada tu kvačicu oko učešća vaših igrača aktivirate, a nekada ne aktivirate. To nije na meni. Ja sam neko ko voli da pobedi na terenu. Za nas je dobro što ne igraju Lučić, Pankov i Popović. Ali to je pitanje za veće instance od mene - rekao je trener Zvezde, Miloš Milojević.

Popović je u drugoj polusezoni branio na pet utakmica za Čukarički. Pankov se ustalio u startnoj postavi od kada je stigao iz Zvezde, dok je Lučić ove sezone odigrao 34 meča uz učinak od tri pogotka i pet asistencija.

Ostaje da se vidi kako će Čukarički nadomestiti izostanak tri jako bitna igrača. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 21 sat.

BONUS VIDEO: Milojević: Koliko smo uložili toliko i dobili

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024