JUVENTUS IPAK KAŽNJEN! "Staroj dami" oduzeti bodovi, ali ne kao prvi put

Tanjug

22. 05. 2023. u 21:15

FUDBALSKI klub Juventus kažnjen je danas oduzimanjem deset bodova zbog finansijskih prevara prilikom transfera igrača, prenose italijanski mediji.

ЈУВЕНТУС ИПАК КАЖЊЕН! Старој дами одузети бодови, али не као први пут

FOTO: Tanjug/AP

Federalni apelacioni sud je saopštio da torinski klub ima pravo žalbe na ovu odluku. Italijanski mediji navode da su federalni tužioci tražili da torinskom klubu bude oduzeto 11 bodova, a suđenje se održavalo u slučaju fiktivne kapitalne dobiti torinskog kluba.

Italijanski mediji navode da je Federalni apelacioni sud oslobodio odgovornosti sedam izvršnih direktora Juventusa. To su Pavel Nedved, Paolo Garimberti, Asija Gracioli Venier, Kejtlin Meri Hjuz, Danijela Marilungo, Frančesko Ronkaljo i Enriko Veljano.

Juventus je tokom sezone bio kažnjen oduzimanjem 15 bodova, ali je žalba torinskog kluba na prvostepenu presudu bila usvojena.

"Stara dama" je posle ove kazne pala na sedmo mesto na tabeli sa 59 bodova.

BONUS VIDEO: Majstorija Ivanića za vođstvo Zvezde protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest