ZVEZDA PROFITIRALA ZBOG DOBROG KOEFICIJENTA: Crveno-beli u trećem šeširu Lige šampiona?

S. R.

23. 05. 2023. u 09:00

CRVENA zvezda je kao prvi klub u Evropi obezbedila učešće u narednoj sezoni Lige šampiona, a iz koje činije će biti pročitano njeno ime nije odmah mogla da pretpostavi.

ЗВЕЗДА ПРОФИТИРАЛА ЗБОГ ДОБРОГ КОЕФИЦИЈЕНТА: Црвено-бели у трећем шеширу Лиге шампиона?

FOTO: M. Vukadinović

Dok su odavno pečatirali pehar u prvenstvu Srbije, i galopiraju ka drugom trofeju u sezoni protiv Čukaričkog u četvrtak u Kupu naše zemlje, krajičkom oka posmatraju kako se iz nedelje u nedelju saznaju prvaci nacionalnih šampionata širom Starog kontinenta, ali i konture preostalih pozicija na tabeli.

Rasplet, zasad, ide naruku timu iz Ljutice Bogdana, jer je jasnije i izvesnije da će se crveno-beli zbog odličniih partija, a isto tako dobro akumuliranog koeficijenta, najverovatnije naći u trećem šeširu na gala svečanosti krajem avgusta u Monte Karlu.

Isto tako, prvi šešir je maltene kompletan. Kao prvaci svojih država u prvoj činiji su Barselona, Napoli i Mančester siti. "Građani" bi podizanjem "ušatog" učinili uslugu Fejenordu, jer bi ga uvukli u najjači šešir po nacionalnom koeficijentu. Dok su Borusija Dortmund, Benfika i PSŽ trenutno na pol-poziciji da domaćom krunom, odnosno Roma ili Sevilja, kao osvajač Lige Evrope, kompletiraju najjaču grupu klubova.

Real Madrid je siguran za drugi šešir, a njemu bi vrlo lako mogao da se pridruži i Bajern Minhen ukoliko ne odbrani titulu u Nemačkoj, kao i Mančester junajted pobedom u četvrtak nad Čelsijem.

Sigurni učesnici: Mančester s., Arsenal, Barselona, Atletiko M., Real M., Napoli, Borusija D., Bajern, Lajpcig, PSŽ, Benfika, Porto, Fejenord, Salcburg, Seltik, C. zvezda.

BONUS VIDEO: Majstorija Ivanića za vođstvo Zvezde protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna