"OSTVARENJE SNA!" Gvardiola ponosan na ekipu Sitija: Jedini se u Evropi borimo za sve trofeje

Novosti online

15. 05. 2023. u 22:43

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je ponosan na rezultate svog tima u dosadašnjem delu sezone u svim takmičenjima, prenose britanski mediji.

ОСТВАРЕЊЕ СНА! Гвардиола поносан на екипу Ситија: Једини се у Европи боримо за све трофеје

FOTO: AP

Mančester siti će ove nedelje na svom terenu igrati revanš meč u polufinala Lige šampiona protiv Reala. U prvom meču odigranom u Madridu bilo je 1:1.

"Građani" su pred osvajanjem nove titule u Premijer ligi, pošto imaju 85 bodova na prvom mestu na tabeli. Mančester siti ima četiri boda više i meč manje u odnosu na drugoplasirani Arsenal. Mančester siti će početkom juna igrati u finalu FA kupa protiv gradskog rivala Mančester junajteda.

- Da budem iskren, ovo je ostvarenje sna. Znam da nismo uzeli trofeje, ali san je uopšte biti u ovoj poziciji. Mi smo jedini tim u Evropi koji se bori za sve trofeje. Premijer liga još nije gotova, siguran sam da će Arsenal da pobedi na preostale dve takmice. Sada nas čeka revanš s Realom pred našim navijačima. To je neverovatno dostignuće i nadam se da ćemo završiti posao - rekao je Gvardiola.

Revanš meč polufinala LŠ između Mančester sitija i Reala biće odigran u sredu od 21 sat.

Mančester siti je ove sezone ostao bez trofeja Komjuniti šild, pošto je u julu prošle godine poražen od Liverpula 3:1.

BONUS VIDEO: "OVO VRAĆA OSMEH NA LICE!" Igor Duljaj posle trećeg Partizanovog trijumfa u nizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja