KEŽMAN OTKRIO: Sergej Milinković Savić na "raskrsnici" - kojem li će se "carstvu prikloniti"?

Novosti online

09. 05. 2023. u 22:21

MATEJA Kežman, agent Sergeja Milinkovića Savića podsetio je italijansku javnost da ljubav i posvećenost njegovog klijenta Laciju nije upitna, istakavši da će o budućnosti igrača govoriti na kraju sezone.

КЕЖМАН ОТКРИО: Сергеј Милинковић Савић на раскрсници - којем ли ће се царству приклонити?

FOTO: Profimedia

Kežman je obavio razgovore sa Arsenalom i Njukaslom prošlog leta, ali je odbio obe ponude premijerligaša zbog činjenice da nisu izborili mesto u Ligi šampiona u sezoni 2022/23.

Stvari bi mogle da se promene, "topdžije" su i metematički obezbedili mesto u evropskoj eliti, a Njukasl je trenutno na trećoj poziciji, a interesovanje za Srbina postoji na obe strane.

- Oni koji oštrim rečima kritikuju Milinković-Savića i njegovu formu, neprijatelji su Lacija, rekao je Kežman za "Korijere delo sport", potom je dodao:

- Sramotno je što neko pokušava da stvori probleme kako bi oslabio tim. Istina je, Sergej nije u najboljoj formi u ovom trenutku, ali u prethodnih osam godina nije nijednom bio ispod nivoa na koji je navikao navijače. Imao je uspona i padova u privatnom žitovu, to je moglo da dovede do nekoliko loših nedelja.

Nastavio je nekadašnji napadač Čelsija da brani svog klijenta

- Radi sve što je u njegovoj moći da se vrati u formu, a na terenu je spreman da "pogine" za dres Lacija, što je demonstrirao u prethodna četiri meča. Sergej želi da klub dovede do Lige šampiona, niko ne može da njegovu posvećenost dovodi u pitanje, kao ni njegovu ljubav ka laciju. Nije prijatno slušati priče o njegovoj budućnosti i ugovoru na dnevnom nivou.

Čelnici Lacija spremni su da mu produže ugovor, ali SMS za sada nije siguran vidi li sebe na "Olimpiku" i nakon osam godina.

- Razgovarali smo mnogo puta, odlučili smo da konačnu odluku donesemo na kraju sezone, Laciju je sada potreban mir. Svi treba da ostanemo ujedinjeni. Četiri utakmice su ostale, siguran sam da će sledeće godine tim igrati u Ligi šampiona, rekao je Kežman.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)