BAŠ LJUT! Posle ulaska u istoriju kluba s Marakane, trener Zvezde i te kako imao šta da zameri igračima: Kao da smo igrali prijateljsku!

Novosti online

08. 05. 2023. u 21:08

VOŽDOVAC i Crvena zvezda sastali su se u plej-ofu Superlige, a iako je za goste s "Marakane" nastupio kombinovan sastav, nisu ti igrači imali baš "odrešene ruke" da rade šta žele. A izgleda da su pojedinci tako shvatili svoje obaveze, jer je njihov trener, Miloš Milojević, imao šta da im zameri.

БАШ ЉУТ! После уласка у историју клуба с Маракане, тренер Звезде и те како имао шта да замери играчима: Као да смо играли пријaтељску!

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezda je pobedila Voždovac i ostvarila klupski rekord po broju prvenstvemnih mečeva  u nizu bez poraza, ali...  

- Najvažnije je da smo mi dobili, no pričati o nekim stvarima, nešto ozbiljnije o fudbalu, bilo bi neozbiljno zato što ti momci (koji su igrali) nisu uigrani. Imaju priliku da vide da li su za taj nivo, da vide gde treba da rade, gde ne treba. Ima puno nedostataka, ima i puno dobrih stvari. Kao što je mnogo puta ove sezone i nedostajalo, pored dobre igre, je i veoma velika neefikasnost. Nekoncentracija, pa i najboljih igrača u šesnaestercu. Ali, to je nešto što mora da se radi, morate da verujete u to što radite. Mislim da je dobro što smo utakmicu dobili, a sve ostalo ... jeste takmičarski nebitna utakmica, ali moraju da shvate da je u Crvenoj zvezdi odgovornost igrati. Ako imate 10 šansi, da morate bar četiri ili pet golova da date. Ovako je to delovalo kao da je prijateljska utakmica - zaključio je Milojević u intervjuu za TV Arena sport.

BONUS VIDEO NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju