TRENER NANTA BRANI MESIJA: Hvala ti majstore, ne zaslužujemo te

Novosti online

06. 05. 2023. u 11:02

NAVIJAČI Pari Sen Žermena vređali su Lionela Mesija zbog toga što je nenajavljen otišao u Saudijsku Arabiju. Klub ga je zbog toga kaznio, a u odbranu Argentinca stao je trener Nanta, Antoan Kumbore.

ТРЕНЕР НАНТА БРАНИ МЕСИЈА: Хвала ти мајсторе, не заслужујемо те

FOTO: Tanjug/AP

On smatra da jedan od najboljih fudbalera u istoriji ne sme da se dira i da ga francuska liga ne zaslužuje.

- Mesi se jednostavno ne dira. Da sam imao Mesija, rekao bih mu da stoji napred, da ne trči i da nema potrebe da se vraća u odbranu. Dobijao bi lopte i hteo bih da vidim čaroliju - rekao je nekadašnji igrač PSŽ-a i dodao:

- Potpuno smo zakazali s ovim čovekom. To je sramota. Lud sam za njim i on se jednostavno ne dira. Volim fudbal, njegovu igru i mene je sramota kad vidim šta se događa. Sada će otići i drago mi je zbog toga. Hvala majstore, mi te ne zaslužujemo - zaključio je strateg Nanta.

Podsetimo, Mesi je kažnjen od strane kluba da dve nedelje bude bez treninga i utakmica, iako se izvinio. Kada se vrati na teren "svecima" će ostati još tri utakmice. Ipak, kako piše "L'Ekip" veoma je moguće da je Argentinac odigrao poslednji meč za Parižane.

Bivši igrač Barselone je za dve sezone u dresu tima sa "Parka Prinčeva" odigrao 71 utakmicu, postigao je 31 gol i 34 puta je asistirao.

BONUS VIDEO: "PERFEKTNO!" Igor Duljaj oduševljen igračima Partizana posle meča sa drugoplasiranim TSC-om

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024