SPREMA SE PAKLENI TIM NJUKASLA ZA LIGU ŠAMPIONA: Nejmar i Ronaldo napadaju pehar

Novosti online

05. 05. 2023. u 12:26

PREBOGATI vlasnik Njukasla, Saudijac Mohamed Bin Salman, planira bum ovog tima i na međunarodnoj sceni od leta. "Svrakama" se smeši učešće u Ligi šampiona i praktično samo čudo može da ih odvoji od elite, a u tom slučaju od jeseni bi na delu mogli da vidimo spektakularan tim crno-belih sa severa Engleske.

СПРЕМА СЕ ПАКЛЕНИ ТИМ ЊУКАСЛА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Нејмар и Роналдо нападају пехар

FOTO: Instagram/sosiadoney

Kako prenose ostrvski mediji čovek koji je istovremeno alfa i omega Al Nasra sigurno će regulisati status Kristijana Ronalda na taj način da će od leta biti deo Njukasla i ključni šraf projekta Liga šampiona. Drugo, senzacionalno pojačanje bi trebalo da stigne iz redova PSŽ, a reč je Brazilcu Nejmaru. Cifra za obeštećenje se ne pominje, ali se kao ključna stavka pominje njegovo nezadovoljstvo u redovima "svetaca".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a