TRAGEDIJA NA PROSLAVI TITULE: Napulj plače, umesto da slavi

Tanjug

05. 05. 2023. u 09:10

Fudbaleri Napolija postali su šampioni Italije nakon 33 odigrana kola i remija sa Udinezeom 1:1, a slavlje je počelo mnogo ranije nego utakmica.

ТРАГЕДИЈА НА ПРОСЛАВИ ТИТУЛЕ: Напуљ плаче, уместо да слави

Foto AP

Više od tri decenije je prošlo od poslednje titule ekipe iz grada podno Vezuva, još od onih dana kada je slavu kluba pronosio slavni Dijego Armando Maradona.

Čak 10 hiljada navijača Napolija stiglo je u Udine na krajnji sever Italije kako bi prisustvovalo momentu za istoriju.

Na drugom kraju Italije su za 5 evra kapije stadiona u Napulju bile otvorene za pristalice, koje su putem velikog ekrana gledale uživo prenos.

Ipak, sve se završilo tragično pošto je tokom slavlja jedan mladić izgubio život, a više njih je završilo u bolnici, prenosi "Gazeta delo sport"

"Vinčenco Kostanco (26) preminuo je pošto je ranjen iz vatrenog oružja. To se dogodilo u oblasti Pjaca Volturno. Žrtva već poznata policiji je primljena u bolnicu Kardareli gde je ubrzo preminula. Povređene su još tri osobe, 26-godišnja žena i dva mladića od 24 i 20 godina, ali nisu životno ugroženi. Policija istražuje slučaj", navode italijanski mediji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)