GVARDIOLA NE DOZVOLJAVA OPUŠTANJE: Prvenstvo nije gotovo, tek moramo da dobijemo odložene mečeve

Tanjug

28. 04. 2023. u 19:50

ŠAMPIONSKA trka u Premijer ligi je daleko od gotove, izjavio je menadžer dvostrukog uzastopnog šampiona Mančester Sitija Pep Gvardiola pred nedeljno gostovanje Fulamu.

ГВАРДИОЛА НЕ ДОЗВОЉАВА ОПУШТАЊЕ: Првенство није готово, тек морамо да добијемо одложене мечеве

FOTO: AP

Posle pobede "građana" nad Arsenalom mnogi smatraju da je šampionska trka rešena, ali španski stručnjak tvrdi da nije tako.

- Ljudi kažu da je gotovo, ali nije gotovo. Imamo dva boda manje od Arsenala i dve utakmice manje, ali te utakmice moramo tek da dobijemo. Pred nama je još sedam utakmica u Premijer ligi, nekoliko veoma teških gostovanja, za početak Fulamu, kvalitetnoj ekipi koja igra odlično, kasnije i na "Gudisonu" protiv agresivnog Evertona. Uz to, između ćemo imati polufinalne utakmice Lige šampiona - rekao je Gvardiola.

Arsenal je i pored osvojena samo tri boda u prethodna četiri meča i dalje na čelu tabele, ima 33 odigrane utakmice i 75 bodova, dok je Siti i dalje drugi, sa dva boda manje i dve utakmice manje.

BONUS VIDEO: "TO JE ONO ŠTO ME BOLI..." Igor Duljaj o večitom derbiju u Humskoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati