ZVEZDA SPREMA DETONACIJU U PRELAZNOM ROKU: Na radaru igrač od 6.5 miliona evra i trojica povratnika

Novosti online

24. 04. 2023. u 21:26

SPORTSKI direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je "buran" prelazni rok ovog leta na stadionu Rajko Mitić.

ЗВЕЗДА СПРЕМА ДЕТОНАЦИЈУ У ПРЕЛАЗНОМ РОКУ: На радару играч од 6.5 милиона евра и тројица повратника

Foto: M. Vukadinović

Mrkela je gostujući na televiziji Arena sport govorio o prelaznom roku. Potvrdio je da klub prati Matea Kasiljera, aktuelnog napadača Zenita iz Sankt Petersburga, kao i Žan filipa Krasoa, igrača Sent Etjena.

- Obojica su na našem radaru već neko vreme. Kasijera je bio naš prvi pik prošlog leta, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom od 6.500.000 evra koliko je za njega platio Zenit. Kraso jeste jedan od igrača koji su nama u ovom trenutku interesantni. On je špic, a može da igra i kao desetka - rekao je Mrkela.

Klub, po njegovim rečima održava kontakt sa trojicom mogućih povratnika - Lukom Milivojevićem, Nemanjom Radonjićem i Mihailom Ristićem.

- To su naši bivši igrači koje dosta dobro znamo i redovno smo u kontaktu. Naravno, ciljevi rada našeg skautinga su i igrači koji bi eventualno mogli da se vrate. Stalno ispitujemo situaciju, razgovaramo sa njima. Ako se poklopi naš interes da nam je potreban igrač na toj poziciji, a oni u tom trenutku nemaju neku astronomsku ponudu, sve je moguće - rekao je Mrkela.

Crvena zvezda će naredne sezone igrati grupnu fazu Lige šampiona, te nema sumnje da će to otvoriti prostor za dolazak atraktivnijih imena.

Podsetimo, Zvezda će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, što joj daje dobru polaznu tačku za pregovore sa atraktivnijim imenima.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (4)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)