"LUDI" JUBILEJ: Nišlije izašle na ulice zbog 100. rođendana Radničkog, asovi "bežali" iz inostranstva zbog ovoga (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 04. 2023. u 21:45

FUDBALSKI klub Radnički iz Niša 24. aprila obeležava stogodišnjicu postojanja kluba, a najverniji navijači, Meraklije, uradili su sve što je u njihovoj moći da prirede spekakularnu žurku koju će jug Srbije pamtiti.

ЛУДИ ЈУБИЛЕЈ: Нишлије изашле на улице због 100. рођендана Радничког, асови бежали из иностранства због овога (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: A. Ilić

Veče uoči stogodišnjice kluba navijači FK Radnički priredili su proslavu u strogom centru grada, na platou ispred mosta kod tvrđave.

Nastupala su velika niška muzička imena: Gale (Kerber), Totalni Klošari, Najda (Smak), Vudu Popaj, Fajting Sperou, Đ Fanki Džanki i Đ Ceka...

 

Na ulice Niša izašao je ogroman broj ljudi, a među prisutnima se našao i 30-godišnji golman kiparskog Apolona, Aleksandar Jovanović.

Golman kiparskog Apolona Aleksandar Jovanović na proslavi 100. godišnjinice Radničkog / FOTO: A. Ilić

On je rođeni Nišlija, igrao je u sezoni 2015/2016 za Radnički, a iako je u petak imao utakmicu za klub iz Limasola, tražio je od uprave Apolona da ga puste da "skokne" do Srbije - samo da bi uz svoj Radnički bio za stogodišnjicu.

Zbog te ljubavi prema klubu sa "Čaira", dobio je dozvolu, pod uslovom da se u ponedeljak vrati na Kipar.

BONUS VIDEO: Meraklije su ovako počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!