ČUDESAN GOL SA PREKO 30 METARA: Ovako je Marko Docić šokirao Partizan, slobodnjak koji će golman crno-belih upamtiti (VIDEO)

Novosti online

23. 04. 2023. u 19:22

ČUKARIČKI i Partizan sastali su se u prvom kolu Plej-ofa Mocartbet Superlige Srbije, a domaćin je poveo na nesvakidašnji način.

ЧУДЕСАН ГОЛ СА ПРЕКО 30 МЕТАРА: Овако је Марко Доцић шокирао Партизан, слободњак који ће голман црно-белих упамтити (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Arena sport

U 42. minutu Marko Docić je sa skoro 40 metara izveo slobodan udarac iskosa s desne strane i iznenadio sve prisutne na stadionu na Banovom Brdu, na kome gledalaca nije bilo, ali jeste predstavnika oba kluba.


Naime, Docić je direktno šutirao ka golu Partizana, lopta odskočila u kaznenom prostoru i završila u mreži, tik uz "bližu" stativu - iznenadivši golmana Stevanovića.


Evo i kako je to sve izgledalo:

 

Podsetimo, prenos utakmice Čukarički - Partizan možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove