PROŠAO GORE OD NOVAKA ĐOKOVIĆA: Neverovatna sudijska pljačka

Novosti online

17. 04. 2023. u 20:03

PROŠLE nedelje navijači Novaka Đokovića svedočili su neverovatnom skandalu, kada je sudija gledanjem pogrešnog traga loptice oštetio Novaka, a sada slična priča dolazi iz fudbalskog sveta.

ПРОШАО ГОРЕ ОД НОВАКА ЂОКОВИЋА: Невероватна судијска пљачка

Tanjug/AP

Dok je sistem oko sokolovo pokazao da je Novak Đoković bio u pravu, što mu nije donelo nikakvu utehu, ostao je bez poena, u argentinskom fudbalu viđen je još jedan skandal u kome je sudija pomešao gde je linija.

U 12. kolu tamošnjeg prvenstva sastali sus se Indipendiente i Rasing. Meč je završen rezultatom 1:1, ali ga je obeležila velika bruka u 35. minutu. Kada je sudija dosudio penal za Rasing.

Društvene mreže "gorele" su zbog pomenutog penala, a sve zbog činjenice da je dosuđen nekoliko metara van kaznenog prostora.

Sudijska odluka iznenadila je sve, a nakon meča šokiran je bio i legendarni Argentinac, Serhio Aguero, koji je podelio spornu situaciju na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!